Annette Boel

Efter en lang karriere i det private erhvervsliv og forskellige positioner indenfor fitness, som personlig træner, leder og direktør, har jeg taget den beslutning  at jeg vil bruge mine mangeårige sideløbende uddannelser i personlig udvikling, massage, astrologi, kinesiologi, energetisk anatomi, indre lederskab, meditation, healing og sidst min 2-årige uddannelse til LivsCoach til at inspirere andre mennesker til at tage styringen af eget liv i egne hænder.

 

 

Min historie

 

Efter realeksamen fra Skolen ved Gurrevej i Helsingør, kom jeg i lære som kontorassistent i Dansk Papir Industri. Da jeg var udlært, læste jeg til lægesekretær og arbejdede nogle år på Hillerød Hospital og siden hen på Neurosehospitalet Montebello, inden jeg fik udlængsel og flyttede til Tenerife, hvor jeg arbejdede en del år for Rekreadan og senere for et engelsk firma i hovedstaden Santa Cruz.

 

Hjemme igen fik jeg job i vekselererbranchen, hvor jeg arbejdede i 12 år.  Samtidig begyndte jeg at styrketræning og i 1981 blev jeg den første kvindelige danmarksmester i bodybuilding og året efter nordisk mester.

 

I 1987 dør min far alt for tidligt og livets store spørgsmål melder sig. Hvem er jeg? Hvad er formålet med den tid, som jeg er her på jorden. Store spørgsmål, som jeg søgte at få besvaret ved at komme i Teosofisk Forening, Daniels Kirken og ikke mindst Polaris Centret, hvor der tilbydes mindfulness, healing og personlig udvikling og Polaris Centret er stadig en stor del af mit liv.

 

Jeg kunne ikke blive ved at arbejde i den hektiske stemning på Københavns Fondsbørs og vekselerbranchen og tog “time-out” indtil jeg blev spurgt om at styre et par fitnesscentre. Da fitnesskæden blev solgt for at blive noteret på børsen, stoppede jeg og det virkede naturligt at gå tilbage til min uddannelse som lægesekretær. Jeg har arbejdet på Rigshospitalet indtil selvpensionering, for nu at beskæftige mig med den mere kreative og intuitive side af mig selv.

 

Jeg studerer til stadighed og med større og større passion esoterisk psykologi og esoterisk astrologi.

Min mission

 

Jeg inspirerer dig til at tage styring af dit liv i egne hænder.

 

Jeg guider dig ved hjælp af forskellige coaching teknikker, så du lærer at blive iagttager af dit eget liv og tænke fra flere niveauer. Når du er løftet og kan iagttage dig selv fra et andet niveau, ser du med klarhed det næste skridt I din udvikling.

 

Du lærer at se, at en eventuel krise fører til udvikling af en eller flere af kvaliteterne:

 

Glæde, frihed, skønhed, vilje til at ville det gode og til retfærdighed.

 

Jeg guider dig ved hjælp af forskellige coaching teknikker, med hjælp fra dit horoskop. Skal vi have løst op for nogle følelsesmæssige knuder, kan vi lave en helene massage.