COACHING  –  ASTROLOGI  –  MASSAGE

Jeg er uddannet eksoterisk astrolog fra Irene Christensen Instituttet fra 1988. Derefter har jeg fortsat mine studier og har fået større og større interesse for den esoteriske astrologi, som jeg har studeret hos den svenske esoteriske astrolog Niklas Nihlen og de senere år også hos den danske astrolog Holger Stavnsbjerg.

 

 

 

Eksoterisk astrologi

 

Den eksoteriske astrologi kan fortælle os om formens/personlighedens karakteristika og muligheder, hvorimod den esoteriske astrologi, fortæller os mere om sjælens formål.

 

Tibetaneren, som skriver igennem Alice Bailey, siger:

 

”De planetariske indflydelser viser tendensen i de ydre livsvilkår. Når de bliver rigtigt tydet for gennemsnitsmennesket og det uudviklede menneske, kan de faktisk vise personlighedens skæbne og forløb”.

 

De betinger og behersker faktisk fuldstændig det menneske som ikke har nogen bevidst oplevelse af sjælen. I det øjeblik et menneske bliver bevidst om sin egen sjæl og bestræber sig for at kontrollere sin egen livsvej, svækkes så afgjort planeternes indflydelse og bliver efterhånden mindre og mindre. Menneskets personlighedshoroskop forekommer da meget lidt overbevisende og ofte meget unøjagtigt.

 

Det vil være den kraft der strømmer gennem planeterne, og ikke kraften fra selve planeterne, der nu styrer og kontrollerer. Mennesket bliver da modtageligt over for de finere og højere energier fra solsystemet og fra de tolv herskende stjernebilleder”.

  • Astrologisk konsultation

    (Fødselshoroskop)

    kr. 1200,-*
  • Progressivt horoskop

    (Fremtidshoroskop)

    kr. 800,-

*Det er vigtigt, at du kender dit nøjagtige fødselstidspunkt, og hvor i landet du er født.

Hvordan?

 

Vi tager udgangspunkt i dit fødselshoroskop, hvor specielt transitterne viser os hvilke livsområder der er fokus på, og hvor den nuværende udvikling finder sted.

Progressivt horoskop

 

Det progressive horoskop er dertil hvor dine planeter er nået i de antal år som du har levet, når vi regner med at de bevæger sig ca. 1 gr. om året. Transitterne beskriver hvordan planeterne står lige nu på himmelhvælvingen og hvordan de påvirker dine forskellige livsområder. Et fremtidshoroskop er en kiggen 2-3 år frem, hvor vi ser, hvortil planeterne har bevæget sig og hvad der kommer ekstra fokus på i fremtiden.

 

Fødselshoroskop

 

Fødselshoroskopet viser, hvordan planeterne stod i det øjeblik, at du blev født og hvilke planetariske indflydelser, som styrer de forskellige livsområder i dit liv.